skip to Main Content

Privat med indeklimaproblem?

  • Er du husejer med fugt eller skimmelsvamp og oplever, at forsikringsselskabet ikke hjælper dig?
  • Er du i tvivl om din ejerskifteforsikring dækker årsagen til dit indeklimaproblem?
  • Har du eller andre i din husstand symptomer, der bliver værre når I er i jeres hjem, men som I ikke kender årsagen til?

Uanset om du kan se problemet med det blotte øje, eller “kun” mærker symptomer på problemerne, kan LPU rådgive, undersøge, analysere, dokumentere og støtte dig hele vejen. Vi er specialister i at finde den byggetekniske årsag.

Vi har mange års erfaring med at hjælpe private husejere, og er stolte af de resultater, vi har opnået på vores kunder vegne. Resultater, der både kan måles i markant bedre indeklima, og i form at de renoveringer, vi har hjulpet vores kunder til at få gennemført og til at få dækket af deres forsikringer.

Uforpligtende snak

Du er velkommen til at ringe til os på 70 23 45 85 for en uforpligtende, indledende snak om, hvad vi kan gøre for netop dig og dit indeklimaproblem.

Hej Lotte. Synes lige du skal have infoen: Forsikringsselskabet har hævet erstatningsbeløbet. Så vi køber renoveringssagen fri, og får bygget huset op med vores egne håndværkere, hurtigst muligt.
Tak for hjælpen indtil videre, det har gjort en kæmpe forskel.
Har anbefalet dig videre til en kunde, der står i en forfærdelig situation, håber hun har kontaktet dig.

Venlig hilsen
Charlotte Normann
Indehaver, Ejendomsmægler MDE
home Vallensbæk – Brøndby Strand
Privat kunde hos LPU

Case: Massiv skimmelvækst i tag i præstebolig

I forbindelse med sygdom hos familiens barn blev der foretaget en mikrobiel undersøgelse i ejendommen.

Vores undersøgelse viste, at tagkonstruktionen var med massivt angreb af skimmelvækst.

Undersøgelsen resulterede også i en handlingsplan, som beskrev alle nødvendige tiltag,, som eksempelvis udskiftning af tagkonstruktionen, ombygning af gulvkonstruktionen, værelse samt afrensning af kældergulve og ‐vægge.

Undersøgelsen blev suppleret med radonmålinger for at påvise radonkoncentrationen i et børneværelse, kælderen og krybekælderen. Kun i krybekælderen var det nødvendigt at lave tiltag i form af forbedret ventilationsforhold.

Bygherre
Hørsholm Menighedsråd

Massivt angreb af skimmelsvamp i hele tagkonstruktionen.

Mycometer‐test taget i krybekælderen under stuegulvet.

“Vi er flyttet hjem i vores hus, som er i en klart bedre stand end før. Nu virker det tørt og varmt og behageligt. 😊
Uden jeres hjælp ville forsikringen ikke have udbedret huset så grundigt (der er smurt to lag membran på). Det har så taget længere tid, men resultatet er det vigtigste. Jeg ville ønske, jeg havde hørt om jer tidligere, og havde kontaktet jer helt fra starten af forløbet, for så ville det være gået meget hurtigere. For taksatoren tager jer seriøst. 😊
Tusind tak for hjælpen!”
~ Citat fra glad og lettet parcelhusejer med familie i Herlev

Back To Top