skip to Main Content

Privat med indeklimaproblem?

  • Er du husejer med fugt eller skimmelsvamp og oplever, at forsikringsselskabet ikke hjælper dig?
  • Er du i tvivl om din ejerskifteforsikring dækker årsagen til dit indeklimaproblem?
  • Har du eller andre i din husstand symptomer, der bliver værre når I er i jeres hjem, men som I ikke kender årsagen til?

Uanset om du kan se problemet med det blotte øje, eller “kun” mærker symptomer på problemerne, kan LPU rådgive, undersøge, analysere, dokumentere og støtte dig hele vejen. Vi er specialister i at finde den byggetekniske årsag.

Vi har mange års erfaring med at hjælpe private husejere, og er stolte af de resultater, vi har opnået på vores kunder vegne. Resultater, der både kan måles i markant bedre indeklima, og i form at de renoveringer, vi har hjulpet vores kunder til at få gennemført og til at få dækket af deres forsikringer.

“Vi er flyttet hjem i vores hus, som er i en klart bedre stand end før. Nu virker det tørt og varmt og behageligt. 😊
Uden jeres hjælp ville forsikringen ikke have udbedret huset så grundigt (der er smurt to lag membran på). Det har så taget længere tid, men resultatet er det vigtigste. Jeg ville ønske, jeg havde hørt om jer tidligere, og havde kontaktet jer helt fra starten af forløbet, for så ville det være gået meget hurtigere. For taksatoren tager jer seriøst. 😊
Tusind tak for hjælpen!”
~ Citat fra glad og lettet parcelhusejer med familie i Herlev

Case: Massiv skimmelvækst i tag i præstebolig

I forbindelse med sygdom hos familiens barn blev der foretaget en mikrobiel undersøgelse i ejendommen.

Vores undersøgelse viste, at tagkonstruktionen var med massivt angreb af skimmelvækst.

Undersøgelsen resulterede også i en handlingsplan som beskrev alle nødvendige tiltag. F.eks. udskiftning af tagkonstruktionen, ombygning af gulvkonstruktionen, værelse samt afrensning af kældergulve og ‐vægge.

Undersøgelsen blev suppleret med radonmålinger for at påvise radonkoncentrationen i et børneværelse, kælderen og krybekælderen. Kun i krybekælderen var det nødvendigt, at lave tiltag i form af forbedret ventilationsforhold.

Bygherre
Hørsholm Menighedsråd

Massivt angreb af skimmelsvamp i hele tagkonstruktionen.

Mycometer‐test taget i krybekælderen under stuegulvet.

Back To Top