skip to Main Content
70234585 lpu@lpu.dk

Privat med indeklimaproblem?

  • Er du husejer med fugt eller skimmelsvamp, som oplever, at dit forsikringsselskab ikke hjælper dig?
  • Er du i tvivl, om din ejerskifteforsikring dækker årsagen til dit indeklimaproblem eller fejlkonstruktioner i huset?
  • Har du eller andre i din husstand symptomer, der bliver værre, når I er i jeres hjem, men som I ikke kender årsagen til?

Uanset om du kan se problemet med det blotte øje eller “kun” mærke symptomer, så rådgiver, undersøger, analyserer, dokumenterer og støtter LPU dig hele vejen. Vi er specialister i at finde den byggetekniske årsag.

Vi har mange års erfaring med at hjælpe private husejere, og vi er stolte af de resultater, som vi har opnået på vores kunders vegne. Resultater der både kan måles i et markant bedre indeklima og i form at de renoveringer, som vi har hjulpet vores kunder med at få gennemført og dækket af deres forsikringer.

Hej Lotte. Jeg synes lige, at du skal have infoen: Forsikringsselskabet har hævet erstatningsbeløbet. Så vi køber renoveringssagen fri, og vi får bygget huset op med vores egne håndværkere hurtigst muligt. Tak for hjælpen indtil videre – det har gjort en kæmpe forskel. Jeg har anbefalet dig videre til en kunde, der står i en forfærdelig situation. Jeg håber, at hun har kontaktet dig.

 

Charlotte Normann, Indehaver, Ejendomsmægler MDE, home Vallensbæk

Case: Massiv skimmelvækst i tag i præstebolig

I forbindelse med sygdom hos familiens barn blev der foretaget en mikrobiel undersøgelse i ejendommen. Vores undersøgelse viste, at tagkonstruktionen var under et massivt angreb af skimmelvækst.

Undersøgelsen resulterede også i en handlingsplan, som beskrev alle nødvendige tiltag som fx udskiftning af tagkonstruktionen, ombygning af gulvkonstruktionen, værelse samt afrensning af kældergulve og ‐vægge. Undersøgelsen blev suppleret med radonmålinger for at påvise radonkoncentrationen i et børneværelse, kælderen og krybekælderen. Kun i krybekælderen var det nødvendigt at lave tiltag i form af forbedret ventilationsforhold.

Bygherre
Hørsholm Menighedsråd

Massivt angreb af skimmelsvamp i hele tagkonstruktionen.

Massivt angreb af synligt skimmelsvamp i hele tagkonstruktionen.

Mycometer‐test taget i krybekælderen under stuegulvet.

Mycometer‐test taget i krybekælderen under stuegulvet.

“Vi er nu flyttet hjem i vores hus, som er i en klart bedre stand end før. Nu virker det tørt, varmt og behageligt. Uden jeres hjælp ville forsikringen ikke have udbedret huset så grundigt (der er smurt to lag membran på). Det har taget længere tid, men resultatet er det vigtigste. Jeg ville ønske, jeg havde hørt om jer tidligere og havde kontaktet jer helt fra starten af forløbet, for så ville det være gået meget hurtigere. For taksatoren tager jer seriøst. Tusind tak for hjælpen!”

 

~ Citat fra glad og lettet parcelhusejer med familie i Herlev.

Back To Top